Tavsiye Et. Yazdır

Başlık
Sağlık Kurumları İçin Pazarlama Karması Elemanları
Yazar/lar
Ferhat SAYIM
Doğukan SALTAN
Araştırma/Proje Türü
Bağımsız Araştırma

Konusu

Araştırmanın Künyesi

Araştırmanın Künyesi

Konusu Sağlık Kurumları İçin Pazarlama Karması Elemanları
Önemi-Amacı  
Yöntemi  
Başlama ve Tahmini Bitiş Tarihleri  
Varsa Diğer Bilgiler 2019 Mez Prj.
Özet Taslağı

SAĞLIK KURUMLARI İÇİN REKLAM’A DAYALI PAZARLAMA UYGULAMALARININ AYIRICI ÖZELLLİKLERİ

ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

PROBLEMİN TANIMLANMASI VE KAPSAM

 

 

Taslak Sorular 1-Hastanenizin kısa geçmişi ve pazarlama konseyi ne zaman hangi sıklıkla toplanıyor.Geliştirdiği program var mı?Genel işleyişi kısaca anlatırmısınız?
2-Sağlık kurumları için reklama dayalı hangi pazarlama uygulamalarını kullanmaktasınız?
3-Ülkemizde,sağlıkta reklam yasağının olması hastaneniz için ne gibi olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Yasağın varlığı ve kapsamı hakkında değişiklik önerileriniz olur mu?
4-Reklam ve pazarlama faaliyetlerinize ilişkin bir arşiviz var mı? Son 1 yıl içindeki bu tür faaliyetlerinizden bahsedermisiniz?

6-Sağlık Hizmetleri sunumunda reklamlarınızı ne düzeyde algılandığı tespit etmek amacıyla herhangi bir geri dönüş araştırması ya da benzeri uygulamalarınız oluyor mu? kısaca bahsedermisiniz?
7-Sağlık hizmetlerinin pazarlamasında reklam,halkla ilişkiler,kişisel satış ve satış özendirme gibi faaliyetler kurumunuzda kullanılmakta mıdır.Son 1 yıl içerisindeki faaliyetlerinizden bahsedermisiniz?
8-Kamu ya da özel işyerleri çalışanlarına yönelik hastanenizi ve kampanyalarınız tanıtmaya yönelik kurumsal pazarlama faaliyetleriniz var mı? Bahseder misiniz?
9-Çalışanlarınıza pazarlama çalışmaları çerçevesinde hedef koyuyormusunuz?Hedeflere ulaşıp ulaşılmadığını test etmek üzere ne tür ölçümler yapıyorsunuz.Son 1 yıl çalışmalardan bahsedermisiniz?
10-Reklama dayalı Pazarlama uygulamalarının aksayan yönleri ve uygulamaların gerçekleşmesini engelleyen hususlardan bahsedermisiniz?

 

İlgili Yayınlar ve Diğer

İlgili Yayın ve Diğer Projeler

Araştırdıysanız; Proje/Araştırma hakkında bilgi sağlayacak ya da model olabilecek benzer-ilgili araştırmalar, yayınlar, veri tabanı, web siteleri, patent-faydalı model ve başvurularından bahsediniz.

Yazı-Yorum Eklemek İçin Yetkilendirilmiş Üyelik Girişi Yapılması Gerekmektedir.

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!