Tavsiye Et. Yazdır

II. ULUSLARARASI DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANSI

Etkinlik Türü
Konferans
Şehir
Prag
Etkinlik Tarihi
04 Temmuz 2017
06 Temmuz 2017
Başvuru Metni Son Tarih
15 Mart 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
15 May 2017
Erişim Linki

Anasayfa

 

II. ULUSLARARASI DOĞUNUN BATISI 
BATININ DOĞUSU KONFERANSI
Prag, 04-06 Temmuz 2017

Değerli Akademisyenler;

Uluslararası Doğunun Batısı Batının Doğusu Konferansının ilki 5-8 Haziran 2013 tarihleri arasında Kosova’nın Prizren şehrinde Prizren Uksin Hoti üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Birçok üniversitenin kurumsal olarak düzenlendiği bu konferansın ortakları Yalova Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Arnavutluk–Tiran Üniversitesi ve Arnavutluk-Korça üniversiteleriydi. 302 bilim insanın katıldığı konferansta 205’i sözlü 51’i poster olmak üzere toplam 256 bildiri tebliğ edilmiştir. 2017 yılında ikincisi düzenlenecek olan konferans Prag kentinde gerçekleştirilecektir. 

Uluslararası bir düzenleme kurulu tarafından organize edilen kongremiz, bilimsel çalışmaların paylaşılmasının yanı sıra, özellikle bilime gönül vermiş genç bilim insanlarını bir araya getirmek, ortaya konan sorunların çözümünde lokomotif rol oynamak, ortak çalışma gruplarının oluşturulmasına zemin hazırlamak misyonuyla yola çıkmıştır.

Spesifik konularda** gelen bildiriler editörler tarafından incelenecek ve kitap bölümü olmasında karar verilen bildiriler tam metin kitaplarında yayınlanmayarak kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.

Avrupa’nın kalbi Prag’da sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kongre konu başlıkları şu şekildedir; 
* Her bildiri kendi alan başlığı ile gruplandırılarak oturumlar oluşturulacaktır.

  • Eğitim Bilimleri (Program Geliştirme, Eğitim Yönetim ve Denetimi, Okul öncesi Eğitim, Özel Eğitim, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Yüksek Öğretim Çalışmaları)
  • İnsani Bilimler(Toplum, Din, İnanç, Felsefe, Sosyoloji, Kültür, Tarih, Coğrafya, Psikoloji, Dil, Edebiyat)
  • Doğa Bilimleri(Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği, Orman, Orman Endüstri Mühendisliği, Orman Endüstrisi, Ziraat, Seracılık, Süs Bitkiciliği, Botanik, Peyzaj, Peyzaj Mimarlığı, Çiçekçilik, Doğa Bilimleri Teknolojileri)
  • İşletme (Örgütsel Davranış, Pazarlama, Yönetim)
  • Mühendislik(Yapay Zeka, Malzeme Bilimi, Yenilebilir Enerji ve Çevre, Mekatronik, Biyomedikal)
  • Güzel Sanatlar ve Mimarlık

* Her bildiri kendi alan başlığı ile gruplandırılarak oturumlar oluşturulacaktır.

** Eğitim Bilimlerinde öğrenciler üzerine yapılan uygulamalı çalışmalar, İnsani Bilimlerde Doğu-Batı Kültür/Din/İnançları hakkında yapılan karşılaştırmalı araştırmalar, Örgütsel Davranış alanında Kültürler, Etik ve Emik konularındaki çalışmalar, Doğa Bilimlerinde verimlilik üzerine yapılan çalışmalar ve Mühendislik alanında inovatif çalışmalar kitap bölümü olarak yayınlanacaktır. Diğer bildiriler Tam Metin Kitabındayer alacaktır.

Katılımınız ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
 

Prof. Dr. Rame Vataj
Prizren Üniversitesi Rektörü

 

Önemli Tarihler:
Özet Gönderim Son Tarihi: 15 Mart 2017

İletişim: 
www.dogubati.org

www.dogubati.org
Önemli Tarihler. Özet _Gönderim_Son_Tarihi: 15/Mart/2017 Tam_Metin_Gönderim_Tarihi: 15/Mayıs/2017 Kayıt_Yapım_Son_Tarihi: 25/Mayıs/2017

 

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
II. ULUSLARARASI DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANSI

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!