Tavsiye Et. Yazdır

I. Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu

Etkinlik Türü
Sempozyum
Ülke
Türkiye
Şehir
Antalya
Etkinlik Tarihi
11 May 2017
14 May 2017
Başvuru Metni Son Tarih
17 Mart 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
02 Haziran 2017
Erişim Linki

Anasayfa

Sempozyum Çağrısı

 

Değerli Akademisyenler,

Sizleri 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Wind of Lara otelinde düzenlenecek olan I. Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu’na davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Türklerin Dünyası Enstitüsü (Institüt für die Welt der Türken) ve Gotse Delçev Üniversitesinin ortaklaşa gerçekleştireceği I. Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu’nda Türk Dünyası ile ilgili çalışan bilim insanları buluşturularak bilimsel fikir alışverişlerinin önünü açmak; gelişmeler, değişimler ve yenilikler ile ilgili çalışma ortamı oluşturmak ve Türk Dünyası ile ilgili akademik literatürün nitelikli zenginleşmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Bu bağlamda siz değerli akademisyenleri Antalya’ya davet ediyoruz. Tüm katılımcılar için bu sempozyumun, Türk Dünyası ve sosyal bilimler adına nitelikli bilgi üretimine katkı sağlaması, yeni bakış açıları ve önemli kazanımlar sunması dileğiyle…

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
I. Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!