Tavsiye Et. Yazdır

6th ​International Conference of Strategic Research in Social Science and Education 2017

Etkinlik Türü
Konferans
Ülke
Çek Cumhuriyeti
Şehir
Prag
Etkinlik Tarihi
12 May 2017
14 May 2017
Başvuru Metni Son Tarih
31 Mart 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
30 Nisan 2017
Erişim Linki

Anasayfa

6th ​International Conference of Strategic Research in Social Science and Education 2017
12-14 May 2017 Prague-Czech Republic

"6th International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE)" 12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Prag'da gerçekleştirilecektir. 
6th ICoSReSSE, sosyal bilimlerle ilişkili tüm disiplinlerden çalışma kabul etmektedir.
 
ICoSReSSE'nin amacı farklı disiplinlerde çalışan bilim insanlarını biraraya getirerek bilimin evrenselliğinin paylaşılmasını sağlamaktadır. Kongrede bildiriler poster, sanal veya sözlü sunum şeklinde Türkçe ve İngilizce sunulabilecektir. 
 
Bu kapsamda sizi ICoSReSSE için bildiri sunmaya davet ediyoruz. ICoSReSSE için gönderilen bildirilere; yazarların isteğine göre tam metin bildiri kitabında, uluslararası indeksli dergide makale olarak veya çalışmalarını genişleterek uluslararası yayınevi tarafından basılan kitapta bir bölüm olarak yayın imkanı sunulmaktadır. Ayrıca her alanda birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verilecektir.
 

 

Detaylı bilgi için konferans web sayfasını (www.icosresse.com) ziyaret edebilirsiniz.

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
6th ​International Conference of Strategic Research in Social Science and Education 2017

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!