Tavsiye Et. Yazdır

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi International Social Research Congress

Etkinlik Türü
Kongre
Ülke
Türkiye
Şehir
İstanbul
Etkinlik Tarihi
20 Nisan 2017
22 Nisan 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
31 Mart 2017
Erişim Linki

Anasayfa

 
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi
International Social Research Congress
20,21,22 Nisan 2017 Nippon Hotel - Taksim / İstanbul
Tam Metin Son Gönderim Tarihi 31 Mart 2017'dir.
Tüm başvurular tam metin bildiri ile kabul edilmektedir. Öncesinde özet bildiri kabul edilmemektedir.
Değerli akademisyenler ve bilim insanları,

Nitelik açısından akademisyenlerin çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlamayı hedeflediğimiz Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi'ni 20,21,22 Nisan 2017 tarihinde Taksim / İstanbul'da gerçekleştireceğiz.

Sizleri Aston American UniversityLos Angeles International University ve Universidad Empresarial de Costa Rica tarafından desteklenen ilki düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi (International Social Research Congress) 'ne davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sizleri ve sizler gibi değerli akademisyenleri bu bağlantıda yer alan konularda yazdığınız / yazacağınız bildirinizi sunmak ve / veya diğer bildirileri dinlemek üzere kongremize bekliyoruz.

Kongre ile ilgili yayın olanakları, bildiri gönderimi, kurullar ve ihtiyacınız olabilecek tüm bilgiler www.usak2017.org web sitemizde yer almaktadır.

Bildiri kabul edilen diller: İngilizce ve Türkçe'dir.

 

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi International Social Research Congress

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!