Tavsiye Et. Yazdır

5. Uluslararası İktisat Kongresi (EconAnadolu2017)

Etkinlik Türü
Kongre
Ülke
Türkiye
Şehir
Eskişehir
Etkinlik Tarihi
11 May 2017
13 May 2017
Başvuru Metni Son Tarih
28 Şubat 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
14 Nisan 2017
Erişim Linki

Anasayfa

 

Bildiri Çağrısı

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nün düzenlediği 5. Uluslararası İktisat Kongresi (EconAnadolu2017) 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Eskişehir, Türkiye'de gerçekleşecektir. Kongre programı özel oturumlar, paneller ve bildiri sunuşlarını içermektedir. Kongre ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://2017.econanadolu.com adresini ziyaret ediniz. Kongre iktisat alanındaki tüm teorik ve ampirik çalışmalara açıktır. Kongre Dünya’nın her yerinden akademisyenleri bir araya getirerek, fikir değişiminde bulunmalarını ve teorik ve uygulamalı araştırma sonuçlarını tartışacak bir ortam yaratmayı ve gelecekteki ortak araştırmalar için bir ağ ̆oluşturmayı hedeflemektedir. Özet Teslimi İngilizce Sunulacak bildiriler için İngilizce hazırlanmış̧ , Türkçe sunulacak bildiriler için ise Türkçe ve İngilizce hazırlanmış̧100 kelimeden az ve 200 kelimeden fazla olmayan bildiri özetleri 28 Şubat 2017 tarihine kadar teslim edilmelidir. Özetler anahtar kelimelerle birlikte araştırmayla ilgili 2-3 adet JEL kodu içermelidir. Ekonomi ile ilgili bütün alanlar değerlendirmeye alınacaktır. Yazarlar 15 Mart 2017 tarihinde makalelerin kabulü veya reddiyle ilgili bir bilgilendirme maili alacaklardır. Bildiri özetleri http://2017.econanadolu.com adresinden online olarak sunulabilir.

Önemli Tarihler 

Özet teslimi için son tarih : 28 Şubat 2017

Kayıtların başlaması : 1 Mart 2017

Kabul/Ret bildirimi : 14 Mart 2017

Erken kayıt için son tarih : 31 Mart 2017

Geç kayıt için son tarih : 14 Nisan 2017

Tam metin için son tarih : 14 Nisan 2017

Programın açıklanması : 15 Nisan 2017

Kayıt Kongreye erken kayıtlar için son tarih 31 Mart 2017’dir.

Kongre’nin erken kayıt ücreti 100€’dur ve kayıt ücreti tüm kongre materyallerini, hoş geldin resepsiyonunu, konferans akşam yemeğini, öğle yemekleri ve kahve aralarını içermektedir. Kongre kayıt ücreti makale sunan lisansüstü öğrenciler için 50€’dur. Geç kayıt için son tarih 14 Nisan 2017 ve geç kayıt ücreti ise 150€’dur. Konferans başladıktan sonar kayıt masasında kayıt yaptıracak olanlar için belirlenen kayıt ücreti 200€’dur. Ancak sadece dinleyiciler kayıt masasında kayıt yaptırabilirler. Ödüller ve Mali Destek Detaylar için lütfen http://2017.econanadolu.com adresinde En İyi Makale Ödülü ve EconAnadolu tarafından sunulan Mali Destekler sayfalarını ziyaret edin. Yayın Olanakları EconAnadolu 2017 Kongresi’nde Bildiri sunan yazarlar makalelerini aşağıdaki dergilerde yayınlama imkanına sahip olacaklardır. Detaylı bilgi için lütfen ilgilendiğiniz derginin web sayfasını ziyaret edin: • International Econometric Review (indexed in EconLit) • Anadolu University Journal of Social Sciences (indexed in EconLit) • World Journal of Applied Economics İletişim Lütfen kongre ile ilgili tüm yazışmaları ve sorularınızı econanadolu@gmail.com adresi üzerinden bize iletin

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
5. Uluslararası İktisat Kongresi (EconAnadolu2017)

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!