Tavsiye Et. Yazdır

Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Öğrenci Sempozyumu (EFEOS)

Etkinlik Türü
Sempozyum
Ülke
Türkiye
Şehir
Sakarya
Etkinlik Tarihi
17 May 2017
18 May 2017
Başvuru Metni Son Tarih
21 Nisan 2017
Tam Metin İçin Son Tarih
12 May 2017

Anasayfa

EFEOS HAKKINDA

İlki 2017 yılında Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde 17-18 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Öğrenci Sempozyumuna (EFEOS) tüm İktisat, Finans ve Ekonometri bölümü lisans ve lisansüstü öğrencileri davetlidir.
Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Öğrenci Sempozyumunun açılışı 17 Mayıs tarihinde Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kongre salonunda gerçekleştirilecektir. Sempozyum boyunca bir yandan alanında yetkin akademisyenler seminer verecek, bir yandan da bildirilerin sunulduğu oturumlar devam edecektir.
EFEOS’da sunulan bildiriler, akademik teşvik yönetmeliğinin 7. maddesinin 3. Şıkkında yer alan şartları sağlandığından uluslararası bildiri kapsamındadır. Sunulan bildiriler özet kitapçığında online olarak yayınlanacaktır.
Sadece öğrencilerin sunum yapacağı sempozyuma her öğrenci sadece bir bildiri ile katılabilir. Akademisyenler** ise bir öğrenci ortak yazar eşliğinde, sunumların öğrenciler tarafından yapılması kaydıyla sempozyuma katılabilirler. En fazla beş öğrenci ile sempozyuma katılabilecek olan akademisyenlerin de kayıt formunu doldurup, gerekli ücreti yatırmaları gerekmektedir.
EFEOS’da, Ekonomi, Finans ve Ekonometri alanlarında tam metin gönderen ve sunulan bildiriler arasından yapılacak seçimle en iyi bildirilere ödül verilecektir.
İki gün boyunca sürecek olan sempozyuma kayıt olmak isteyen öğrenciler ve akademisyenler, sayfada bulunan kayıt linkindeki gerekli formu doldurarak kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Kayıt olan katılımcıların kesin kayıtlarının tamamlanabilmesi için öncelikle bildiri özetlerinin sunulmak üzere kabul edilmesi, daha sonra ise sempozyum için gerekli ücretin yatırılması gerekmektedir. Ücret miktarı ve yatırılacağı hesap numarası kayıt ücreti kısmında belirtilmiştir. Katılımcılar için öğrenci yurtlarında konaklama imkanı sağlanacak olup, kontenjan kısıtlı olduğundan, yurtlara yerleştirme kayıt sırası dikkate alınarak gerçekleştirilecektir. Konaklama imkanından faydalanmak isteyen katılımcıların kayıt formunda ilgili alana konaklama tercihlerini belirtmeleri gerekmektedir.
Gerekli tüm bilgiler sayfamızda mevcut olup tüm sorularınız için bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

** Öğrenimi devam eden Araştırma Görevlileri ve Öğretim Görevlileri dahil.

Ücretler:

Katılımcı: 50 TL

Dinleyici: 50 TL 

Sempozyuma katılabilmek için İktisat / Finans / Ekonometri,  Lisans / Yüksek Lisans / Doktora öğrencisi olmanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ TARİHLER

Bildiri Özetlerinin Son Gönderim Tarihi: 21.04.2017

Kabul Edilen Özetlerin İlanı:  25.04.2017

Kayıt ve Ödeme İçin Son Tarih: 05.05.2017

Tam Metin Gönderimi İçin Son Tarih: 12.05.2017

Konferans Tarihi: 17 – 18 Mayıs 2017

Duyurular

Duyurular

Eklenmedi

Online Gönderi

Online Özet-Tam Metin Gönderimi

Akademik Kongre/Sempozyum vb. Özet ve Tam Metin Gönderim Kuralları İçin Yazarlara Bilgi Yada Yazım Kuralları Kısmını İnceleyin. Akademik İndex Özet-Bildiri Değerlendirme Sistemine Dahil Olan Etkinliklere Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Aşağıdaki Linki Tıklayın

Online Sistemimize Dahil Olan Etknliklere; Online Özet/Tam Metin Gönderimi İçin Tıklayın...  (Bu Linkte Online Sisteme Dahil Olan Etkinliklere Bildiri Gönderilebilmektedir.)

Etkinliğin İsmi
Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Öğrenci Sempozyumu (EFEOS)

Tanımlanmış Sayfalardaki İçeriklerin Sorumluluğu Sayfa Sahipleri Üzerindedir.!!!İçerik, Akademik Metin ve Araştırma Metinlerini Kaynak Göstermeden Kullanmayınız!!!